Lite om oss på 666

Jill Sköldinger

Jill Sköldinger

Jag är coachen som älskar varierad träning och gärna tuff sådan. Med mig som coach får du pepp, motivation, mental coachning och pass som får dig att längta till träningen. Du får hjälp att göra ditt liv mer hälsosammare, slipper snabbkorrigeringar, ”dumheter” och får långvariga resultat.

På din resa med mig så kommer du gråta och skratta. Du kommer hata och älska. Vid många tillfällen kommer du önska att någon bara kliver in genom dörren och tar bort dig från detta helvete. Du kommer tillslut att tacka att denna någon inte klev in genom dörren.

Jag har även en egen vikt och träningshistoria. Min resa började vid 100kg otränad till 68kg tränad. Från att där ta min träning till nästa nivå och tävla i bodyfitness. Så oavsett mål vet jag vilka utmaningar du står inför och jag hjälper dig gärna.

Jag är utbildad personlig tränare, hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare.

Henrik Nilsson

Henrik Nilsson

Jag är coachen som inspirerar din träning med hjälp av kampsporten, framförallt boxning som har blivit en populär träningsform för många. Det är inte förvånande eftersom träningen är en av dom bästa och utmanar många av våra sinnen och förmågor.

I den boxnings fys som jag ger dig så stimuleras alla muskelgrupper. Min träning ger dig den perfekta kombinationen av aerob och anaerob träning. Jag hjälper även dig att förbättra alla dina fysiska kapaciteter såsom styrka, kraft, koordination och explosivitet.

Jag har över 20års erfarenhet inom boxning. 9år som svensk elit, rankad top 3 med ett sm-silver och norrlandsmästerskaps guld. 68 matcher i bagaget så vill du ha hjälp att ta din boxning till nästa nivå eller lära dig boxas hjälper jag dig gärna.

Jag är utbildad personlig tränare samt har en coachutbildning 1-3 via svenska boxningsförbundet.

Jill & Henriks    |    Rapsgatan 7B    |    754 50 Uppsala    |    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.