Referenser

Här har vi några omdömen från några av våra många nöjda kunder.
 • Ulrika

  Träningen har blivit lite av veckans höjdpunkt, något att längta till. Träna med ett riktigt bra gäng utifrån mina egna förutsättningar. Att ha Jill som peppar mig att ta i det lilla extra när jag inte tror jag får ut mer ut kroppen och min vilja och envishet har gjort att jag hittills har tappat 28 kg.

  Att Henrik hoppar in någon gång och ger oss ett boxingpass är en härlig bonus.

  Tusen tack för att ni finns och i morgon är det ett år sedan jag började min resa och kan inte tacka jill tillräckligt för att jag kommit så långt och fortsätter se framåt med träning, styrka, kondition och viktnedgång.
  -Ulrika

 • Thomas

  Jill är PT:n som verkligen får en att hålla humöret och målsättningen i fokus. Hennes pepp under pass när man helst annars skulle vilja lägga ned ”grejorna” för att man är helt slut så kommer de förlösande orden från Jill, ”Bara 10 sekunder kvar, du/ni orkar!”.

  Min viktresa med Jill som guide kunde jag inte se som någon uppoffring alls. Att få rätt inspiration till att äta rätt i kombination med träningen gjorde det rent ut sagt lätt. Träningen som jag underkastade mig då och så även i dag är väldigt varierande och den blir aldrig förutseende eller tråkigt på något sett. Jill vill och ställer alltid upp med tips och idéer hur man skall lägga upp vardagen när det gäller mat och övrig träning.

  Vad som gör Jill till den Personliga Tränare som jag varmt skulle rekommendera kan sammanfattas med följande ord; Pigg, glad, positiv, lyhörd, tuff med rätt attityd, inspirerar och ger beröm på rätt sätt.

 • Erica

  Sen jag började träna med Jill för snart 3 år sedan har hon hjälpt mig inte bara att bli starkare fysiskt utan även psykiskt. Hon har visat mig hur tungt jag faktiskt klarar av att lyfta men hon har även hjälpt mig att bygga mitt självförtroende något enormt vilket jag inte kan tacka henne nog för.

  I början handlade det mest om att träna och må bra, men idag är det så mycket mer än så.

  Att hon och hennes sambo Henrik nu har byggt en fantastisk pt studio tillsammans där många ”djävulstimmar” spenderas är så otroligt roligt, där man kan träna allt från flås och styrka till boxning.

  Jag rekommenderar alla att prova på och träna hos Jill och Henke då träningen de erbjuder passar alla på olika sätt. Har du tex problem med leder/ont någonstans så anpassar de träningen efter just DIG, även om det är en grupp med 7 andra personers så ser dom till att alla får ut den bästa möjliga träningen.

 • Mona

  Jag heter Mona Wahlström och jag har Jill o Henrik som Ptn. sen ca.3 år tillbaka! Som det är idag så tränar jag boxning med Henrik 2 ggr. i veckan! Kör ett intensiv pass i veckan med Jill😅! Varför kör jag då dessa pass då🙄??!

  Jooo!! För att jag ska orka med att utföra alla mina jobb!! Som ligger på mig!!

  Så tusen tack!! Jill o Henrik!! För allt jobb ni lägger ner på mig!!🤗
 • Marcela

  Jag tycker ni är grymma, roligt att träna med er . Lärt mig massor , känns bra och trivs med er som tränare och man blir motiverad.

  -marcela

 • Lena

  Morgonträningen hos Jill gör mej pigg och full av energi. Jag orkar mer och är nästan aldrig sjuk. Träningen är supertuff och allsidig. Blandat styrka och kondition. Det bästa av det bästa. Jill är positiv och pådrivande, ser till varje individs förutsättningar. Det finns ingen bättre PT.

  -Lena

 • Fredrik

  Jag har tränat hos 666 sedan de öppnat och är väldigt nöjd. De bjuder på positivt bemötande och intensiva pass där man får ta ut sig ordentligt. Jag har nu börjat träna boxning med Henrik där han med stor erfarenhet lägger upp pass som gör att man vill träna både mer och oftare.

  -Fredrik

 • Rebecca

  "Efter jag hämtat andan längtar jag redan efter nästa PT-tid"

  -Rebecca

Jill & Henriks    |    Rapsgatan 7B    |    754 50 Uppsala    |    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.